Onder Asbest afval vallen asbest houdende stoffen die afkomstig zijn vanuit uw woning of schuur tijdens het klussen, verbouwen, slopen. De afval dient i.v.m. gezondheidsgevaren aangeleverd te worden in dubbel verpakte plastic zakken. Daarnaast is aanmelding vorens te storten verplicht.

Afval zoals chemische stoffen, elektronische apparatuur, puin, dakleer, glasafval, of grond kunt u onder deze categorie niet deponeren. Hiervoor bieden wij andere inzamelmiddelen aan.

Aanbiedregels

 Een sloopvergunning of sloopmelding is verplicht bij het inleveren van asbest, u kunt deze aanvragen via de website van de gemeente Berg en Dal, u wordt dan doorverwezen naar het ODRN (omgevingsdienst Nijmegen)
Boven de 35 m² asbest moet u een vergunning hebben op papier, onder de 35 m² volstaat alleen een melding. Beide vraagt u aan bij de gemeente Berg en Dal. (Wij maken hier een kopie van als u het asbest komt brengen)

De gehanteerde prijzen kunt u vinden in het onderstaande overzicht. Als u afval heeft gestort kunt u aan de balie alleen pinnen. Kijk onder contact of bovenaan de website voor de openingstijden en het bezoekadres van de milieustraat te Millingen en Ubbergen. Voor meer informatie kunt u ons ook bereiken via ons mailadres: info@daamen-millingen.nl of ons telefoonnummer: 0481-820206

Tarieven

Dubbel verpakt in plastic aangeleverd Gratis, legitimatie en sloopmelding/vergunning verplicht