De familie Daamen is al sinds jaar en dag woonachtig en gevestigd aan de Duffeltdijk te Kekerdom, Daamen is een veel gehoorde en gewaardeerde naam in de Ooijpolder als het gaat om (agrarisch)loonwerk en grondverzet werkzaamheden.

Dorus Daamen heeft sinds 1965 het fruitbedrijf van zijn vader overgenomen.

Vrijwel direct is de keuze gemaakt voor agrarische werkzaamheden en is het fruitbedrijf beëindigd.

Sinds 1990 is zoon Rutger gestart met grondwerkzaamheden en is het bedrijf uitgegroeid tot wat het nu is.

Landbouw-Loon en Grondverzetbedrijf Dorus Daamen is nog steeds gevestigd aan de Duffeltdijk te Kekerdom, vanaf 2010 is kantooradres verhuisd naar onze andere vestiging op het Molenveld te Millingen aan de Rijn.

Wij zijn gespecialiseerd in alle voorkomende werkzaamheden in de agrarische sector. Denk hierbij aan bijvoorbeeld, mest injecteren, zaaien en oogsten. Wij bezitten verschillende machines met daarop ervaren machinisten/chauffeurs.

Ook in het grondverzet hebben wij verschillende machines zodat we breed inzetbaar zijn. Denk hierbij aan graafwerkzaamheden met mobiele kraan/rupskraan, shovel, tractor met kipper etc.

Sinds 2010 is ons bedrijf uitgebreid met een andere vestiging in Millingen aan de Rijn, Daamen Milieu- en Grondwerken BV. Hier runnen Rutger en Anneke een milieustraat en kunt u terecht voor het storten van verschillende afvalstromen en verkoop van bouwstoffen: zand, grond, grind, sierbestrating etc.

Vanaf 2014 is ook het loonbedrijf, alsmede het akkerbouwbedrijf volledig overgenomen door Rutger Daamen.

In 2015 is er een samenwerking met Gemeente en Dar tot stand gekomen waarin de milieustraat voor particulieren geexploiteerd wordt.

Over Daamen, locatie loonbedrijf

DSC_7543

 

Voor aanvragen of overleg kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers via telefoonnummer; 0481-820206
Specifieke vragen rondom loonwerk via Rutger, u wordt doorverbonden.